QUÈ ÉS LLARS VERDES?

“Llars Verdes” és un programa de participació ciutadana i d’aprenentatge col·lectiu, dirigit a llars sensibles per l'impacte ambiental i social de les seves llars. A través d’aquesta iniciativa s'acompanya als participants en un procés de canvi cap a una gestió més responsable dels recursos energètics i d'aigua, del consum de productes i la neteja a les nostres llars.

COM PARTICIPAR?

Els tallers són gratuïts. Pots participar com a llar particular, només cal que consultis els calendaris i vegis si et va bé l'horari i ubicació dels grups que estiguin planificats. També podeu organitzar el programa des de la vostra entitat o associació, i depenen de la disponibilitat de Barnamil es tractaria d'organitzar. Per tot ens podeu localitzar al c-e: llarsverdes@gmail.com o al tf.934988007.

dilluns, 31 d’agost del 2009

XARXA "HOGARES VERDES"


El Programa “Llars Verdes” es va llançar a principis de l'any 2005 per part del CENEAM (Centre Nacional d'Educació Ambiental) i la Diputació de Segòvia a la província de Segòvia. Després del primer any de treball es van unir a la iniciativa 790 Llars d'altres comunitats autònomes (Navarra, Catalunya, Madrid, Andalusia, Canàries, ...). Es pretén fer una suma de les emissions de CO2 i litres d'aigua estalviats entre totes les llars participants de l'estat Espanyol.

Podeu visitar el blog de la red de Hogares Verdes a la web: www.hogares-verdes.blogspot.com




FINANÇAMENT

Fins ara el projecte ha estat finançat per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Cugat. S'estan provant i cercant noves vies per poder continuar realitzant el projecte a noves zones i ampliar a més diversitat de col·lectius. El nostre territori de treball és principalment la província de Barcelona.

COMENCEM NOU CURS

Avui Barnamil torna a l'activitat després de tancar la barraca durant el mes d'agost i per f, estrenem blog de Llars Verdes. Aquesta setmana penjarem el calendari i organització dels grups que hi ha organitzats pel que queda d'any.