QUÈ ÉS LLARS VERDES?

“Llars Verdes” és un programa de participació ciutadana i d’aprenentatge col·lectiu, dirigit a llars sensibles per l'impacte ambiental i social de les seves llars. A través d’aquesta iniciativa s'acompanya als participants en un procés de canvi cap a una gestió més responsable dels recursos energètics i d'aigua, del consum de productes i la neteja a les nostres llars.

COM PARTICIPAR?

Els tallers són gratuïts. Pots participar com a llar particular, només cal que consultis els calendaris i vegis si et va bé l'horari i ubicació dels grups que estiguin planificats. També podeu organitzar el programa des de la vostra entitat o associació, i depenen de la disponibilitat de Barnamil es tractaria d'organitzar. Per tot ens podeu localitzar al c-e: llarsverdes@gmail.com o al tf.934988007.

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Pròxims tallers

Avui comencen els tallers a Mira-Sol i demà amb el grup de Fedelatina. Treballarem el BLOC 1 de Llars Verdes, referent a "AIGUA I ENERGIA" i com sempre farem tallers gratuïts, oberts a tothom, entretinguts i on sempre esperem aprendre alguna cosa nova per ajudar el planeta!

El primer taller sempre va dirigit a aprendre noves coses sobre l'estalvi en l'àmbit tèrmic de la llar, com estalviar energia a la calefacció, l' aïllament, l'aigua calenta i cuina.

Els tallers a Mira-Sol comencen a les 18.30 h al Centre Cívic, i aniran acompanyats de tallers infantils.

Els tallers a Fedelatina, comencen demà a les 19.00 i són oberts a tots els públics. El local de Fedelatina el trobareu al costat de les Rambles, a c/Nou de Sant Francesc 15.

US ESPEREM COM SEMPRE A LLARS VERDES!!!

guia "pequeños trucos, grandes logros"

Desde la Regió de Murcia ens arriba la Guia 'Pequeños trucos, grandes logros. Guía de herramientas y buenas prácticas para la Calidad Ambiental'. Es pot descàrregar de forma gratuïta a la següent adreça:


http://www.carm. es/neweb2/ servlet/integra. servlets. ControlPublico? IDCONTENIDO= 28085&IDTIPO= 60

Poder trobar informació interessant de forma entretinguda! esperem que us sigui útil!!