QUÈ ÉS LLARS VERDES?

“Llars Verdes” és un programa de participació ciutadana i d’aprenentatge col·lectiu, dirigit a llars sensibles per l'impacte ambiental i social de les seves llars. A través d’aquesta iniciativa s'acompanya als participants en un procés de canvi cap a una gestió més responsable dels recursos energètics i d'aigua, del consum de productes i la neteja a les nostres llars.

COM PARTICIPAR?

Els tallers són gratuïts. Pots participar com a llar particular, només cal que consultis els calendaris i vegis si et va bé l'horari i ubicació dels grups que estiguin planificats. També podeu organitzar el programa des de la vostra entitat o associació, i depenen de la disponibilitat de Barnamil es tractaria d'organitzar. Per tot ens podeu localitzar al c-e: llarsverdes@gmail.com o al tf.934988007.

dilluns, 14 de setembre del 2009

Plà renove d'electrodomèstics, calderes i aire acondicionat 2009


Està obert de nou el Pla Renove 2009 de la Generalitat que promou la introducció d’equips eficients en el sector domèstic mitjançant l’atorgament d’ajudes als titulars que canviïn un electrodomèstic per un altre de classe A o superior que figuri en la classificació establerta per l’IDAE, o bé una caldera per una altra de condensació, o bé el seu aparell d'aire condicionat actual per un altre amb una qualificació energètica classe A. En el cas de les rentadores i rentavaixelles hauran de tenir, a més, categoria d’eficàcia de rentat A.


La durada del Pla serà des de l'1 de setembre de 2009 fins al 15 de novembre de 2009, o fins a l'exhauriment del pressupost disponible per cadascun dels plans.


Trobareu tota la informació a http://www.plarenove2009.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada