QUÈ ÉS LLARS VERDES?

“Llars Verdes” és un programa de participació ciutadana i d’aprenentatge col·lectiu, dirigit a llars sensibles per l'impacte ambiental i social de les seves llars. A través d’aquesta iniciativa s'acompanya als participants en un procés de canvi cap a una gestió més responsable dels recursos energètics i d'aigua, del consum de productes i la neteja a les nostres llars.

COM PARTICIPAR?

Els tallers són gratuïts. Pots participar com a llar particular, només cal que consultis els calendaris i vegis si et va bé l'horari i ubicació dels grups que estiguin planificats. També podeu organitzar el programa des de la vostra entitat o associació, i depenen de la disponibilitat de Barnamil es tractaria d'organitzar. Per tot ens podeu localitzar al c-e: llarsverdes@gmail.com o al tf.934988007.

dijous, 5 de novembre del 2009

Activistes bloquegen l’eixida de la cimera del clima de Barcelona


Activistes bloquegen la cimera del clima de Barcelona perquè consideren que sense reduccions urgents, obligatòries, domèstiques i de fins a un 40% en 2020 per als països industrialitzats, no hi ha sortida a la crisi climàtica.

A les 10 del matí, 70 activistes de la campanya "El Clima no està en Venda", en la qual participa Ecologistes en Acció, han bloquejat 10 portes de sortida del recinte firal on s’està celebrant la Conferència de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic, denunciant així que "si els països del nord industrialitzat no assumeixen una reducció dràstica, obligatòria i feta en el propi territori de les emissions de CO2, no hi ha sortida a la crisi climàtica ".

Més informació: http://www.ecologistasenaccion.org/spip.php?article15781
Vídeo de l'acció: El Periodico, http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=658938&idseccio_PK=1021

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada