QUÈ ÉS LLARS VERDES?

“Llars Verdes” és un programa de participació ciutadana i d’aprenentatge col·lectiu, dirigit a llars sensibles per l'impacte ambiental i social de les seves llars. A través d’aquesta iniciativa s'acompanya als participants en un procés de canvi cap a una gestió més responsable dels recursos energètics i d'aigua, del consum de productes i la neteja a les nostres llars.

COM PARTICIPAR?

Els tallers són gratuïts. Pots participar com a llar particular, només cal que consultis els calendaris i vegis si et va bé l'horari i ubicació dels grups que estiguin planificats. També podeu organitzar el programa des de la vostra entitat o associació, i depenen de la disponibilitat de Barnamil es tractaria d'organitzar. Per tot ens podeu localitzar al c-e: llarsverdes@gmail.com o al tf.934988007.

dijous, 12 de novembre del 2009

CLIPS VERDS, estalvi amb eco-lògica domèstica

Participeu a CLIPS VERDS!! creació de vídeos curts sobre sostenibilitat a la llar. Grava el teu vídeo amb eco-lògica domèstica!!

Aprofites l'aigua per fregar? Tens bombetes de baix consum? fas bon ús dels teus electrodomèstics? utilitzes la bici per anar a la feina? neteges la casa amb vinagre?

Envia'ns el teu vídeo i entraràs a formar part de la XARXA de treball de llarsverdes i també rebràs un obsequi ecològic: 1 producte de neteja ecològica a la llar i una bombeta de baix consum! Pots penjar el vídeo a youtube i enivar-nos l'enllaç o enviar-nos el fitxer!! també pots contactar amb nosaltres perquè vinguem a gravar-te a casa teva!!

PARTICIPA!! WWW.CLIPSVERDS.NET.

Ja podeu entrar a veure els primers vídeos!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada